Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tv och bredband

Din bostad har tillgång till Zmarket – vilket är ett öppet fibernät för tv, bredband och telefoni. Det öppna nätet drivs av kommunikationsoperatören Zitius. I nätet råder konkurrens mellan ett stort antal tjänsteleverantörer, som leder till attraktiva priser och bra villkor.

Zmarket hör till marknadens modernaste och snabbaste nät för att möta de krav på ny teknik som nya tv-vanor och ökad konkurrens medför.

Så här beställer du tjänster

Koppla din dator till det bredbandsuttag som finns i din lägenhet med en nätverkskabel. Öppna en webbläsare och du kommer automatiskt till: https://molndalsbostader.zmarket.se

Du väljer därefter själv vilken tjänsteleverantör du vill använda, som passar dig bäst efter dina behov och önskemål.

Grundutbud TV

Samtliga grundutbud levereras av Telia kabel-tv (grundutbudet kan förändras över tid men innehåller alltid SVTs kanaler SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen samt TV4)

Kontaktuppgifter och kundservice grundutbud

Har du problem med det analoga tv-grundutbudet i kabel-tv nätet, ring vår support på telefon 031–755 77 88. Öppettider 8.00 – 21.00 vardagar och 11.00–16.00 på helger.

Har du problem med digitala tv-grundutbudet via TV-box – kontakta Telia 90200 eller besök telia.se.

Har du problem med din köpta tjänst (tv/bredband/telefoni) – kontakta din tjänsteleverantör. Se nedan för kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter och kundservice Zmarket

Har du köpt tjänster på Zmarket finner du kontaktuppgifter till samtliga tjänsteleverantörer här. Här får du även tillgång till driftsinformation och information kring hur du gör felanmälan. Om något är fel med ditt bredband, din tv-mottagning eller telefoni ska du alltid kontakta kundtjänst hos din tjänsteleverantör. Tjänsteleverantören anmäler i sin tur fel som de själva inte råder över, till exempel fibernätet eller kabeltv-nätet, till kommunikationsoperatören.

Installation och guider

Här hittar du inkopplingsguider och steg-för-steg-guide för hur du köper tjänster på Zmarket.