Sommarjobb

I sommar anställer Mölndalsbostäder cirka 25 ungdomar som semestervikarier i vår fastighetsskötsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om ett fritt och omväxlande arbete som till största delen är utomhus. Du kommer bland annat att arbeta med gräsklippning, skötsel av rabatter, häckar och buskar, samt renhållning, sophantering och trappstädning. 

Vi vill att du har fyllt 18 år då arbetet startar, eftersom du behöver kunna arbeta med motordrivna redskap. 

Anställningarna varierar mellan 4 och 10 veckor. Det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta. Vi vill helst att sommarjobben löper i ett streck utan uppehåll för eventuell ledighet.

Det är meriterande om du har körkort, tidigare har arbetat hos oss eller om du utbildar dig inom bostad och fastighet.

Ansök senast den 29 februari

Vi tar emot ansökningar fram till och med den 29 februari 2020, och beräknar att vara klara med fördelningen av platserna i början av april 2020. 

Ansök här

Du skickar in din ansökan genom att följa den här länken till jobbet.se.

Om Mölndalsbostäder

Mölndalsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som arbetar med att förse Mölndal med attraktiva och bostäder. Vi har sedan år 1947 byggt och förvaltat hyresrätter och har i dag cirka 3900 lägenheter, varav 820 är specialanpassade för särskilt boende, som t.ex. äldreboende och kooperativa hyreslägenheter. I bolagets bestånd finns det även kommersiella lokaler och förskolor. Vårt mål är att man som boende hos Mölndalsbostäder ska uppleva valfrihet, ekonomisk trygghet, trivsel och delaktighet.

Kontaktperson

Kontaktperson för den här tjänsten är Henrik Freed på Mölndalsbostäder.

Henrik Freed

Henrik Freed

Chef förvaltning

0705-89 00 64 henrik.freed@molndalsbostader.se