Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Sommarjobbare

Varje sommar anställer Mölndalsbostäder ca 25 st ungdomar som semestervikarier i fastighetsskötseln.

Vi söker dig som tycker om ett fritt och omväxlande arbete som till största delen är utomhus. Du kommer att arbeta med gräsklippning, rabattskötsel, skötsel av häckar och buskar, renhållning, sophantering, trappstädning mm. 

Vi ser helst att du har fyllt 18 år då anställningen startar, är man yngre får man inte arbeta med motordrivna redskap. 


Platserna fördelas enligt nedan till dem som:

  1. varit anställda tidigare somrar med goda vitsord
  2. utbildar sig inom fastighetsbranschen
  3. bor i Mölndalsbostäders områden
  4. övriga

Anställningarna varierar mellan 4 och 10 veckor, det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta. Vi ser helst att anställningarna löper i ett streck utan uppehåll för eventuell ledighet. 

Ansök här

Vi tar emot ansökningar fram till och med den 1 april 2018, och beräknar att vara klara med fördelningen av platserna i början av maj 2018.
Ansök via länken

Är du 16-17 år?

I år har vi även sommararbete under veckorna 25-28 för dig som är mellan 16-17 år och hyresgäst hos Mölndalsbostäder. Läs mer här

Om Mölndalsbostäder

Mölndalsbostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar ca 3 700 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ca 75 medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till ”En bättre värd i Mölndal” med hjälp av vår värdegrund – Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.