Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarteret Gråsejen i Mölndals innerstad

Mölndals innerstad genomgår just nu en modernisering. Fler butiker, nya bostäder och mötesplatser skapas, samtidigt som vi stärker den innerstad vi har i dag.
På Bergmansgatan 4–10 bygger vi nu två bostadshus med 106 nya hyresrätter och åtta affärslokaler i gatuplanet. Uthyrningen för de första 53 hyresrätterna planeras att påbörjas under hösten 2019, håll utkik på boplats.se.

Uthyrning och inflyttning

Uthyrning och inflyttning sker i två etapper. De första 53 hyresrätterna på Bergmansgatan 8–10 kommer att hyras ut under hösten 2019, med inflyttning från och med april 2020.

För Bergmansgatan 4–6 planeras uthyrningen att påbörjas under senhösten eller vintern 2019, med inflyttning under sommaren 2020.

Så söker du hyresrätt 

Du hittar alla Mölndalsbostäders lediga lägenheter på Boplats, som är en marknadsplats för dig som letar bostad i Göteborgsregionen. Läs mer om hur du söker bostad.

Rökfritt boende

Bergmansgatan 4-10 är ett helt rökfritt boende. Läs våra frågor och svar om vad rökfritt boende innebär.

Vill du veta mer om vad som händer under byggtiden?

molndalsinnerstad.se kan du läsa mer om vad som händer under själva byggtiden. Här har du möjlighet att följa både Mölndalsbostäders arbete och de andra bolagen som bygger i staden.

Lokaler för butik och restaurang

Inflyttning i de nya affärslokalerna sker i augusti 2018. Är du intresserad av lokal på Bergmansgatan 12 eller i någon av våra andra fastigheter i Mölndals innerstad, hör av dig till oss.