Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarteret Gråsejen i Mölndals innerstad

Bild som visar ett av husen på Bergmansgatan

Nybyggnation av Bergmansgatan 4-10

Mölndals innerstad genomgår just nu en modernisering. Fler butiker, nya bostäder och mötesplatser skapas, samtidigt som vi stärker den innerstad vi har i dag.
På Bergmansgatan 4–10 bygger Mölndalsbostäder nu två bostadshus med 106 nya hyresrätter och åtta affärslokaler i gatuplanet. Uthyrningen för de första 53 hyresrätterna planeras att påbörjas under hösten 2019, håll utkik på boplats.se. Bergmansgatan 4-10 är ett helt rökfritt boende. Läs våra frågor och svar om vad rökfritt boende innebär.
Nybyggnationen är ett led i visionen för Mölndals stad, att skapa en livfull stadskärna och en tillgänglig, attraktiv stad där både Mölndalsbor och besökare trivs och upplever tillit och mångfald.

Uthyrning och inflyttning

Uthyrning och inflyttning sker i två etapper. Den första uthyrningsfasen som avser Bergmansgatan 8–10 sker under hösten 2019, med inflyttning våren 2020.

För Bergmansgatan 4–6 planeras uthyrning att påbörjas under senhöst eller vinter 2019, med inflyttning sommaren 2020.

Vill du veta mer om vad som händer under byggtiden?

molndalsinnerstad.se kan du läsa mer om vad som händer under själva byggtiden. Här har du möjlighet att följa både Mölndalsbostäders arbete och de andra bolagen som bygger i staden.

Så söker du hyresrätt 

Du hittar alla Mölndalsbostäders lediga lägenheter på Boplats, som är en marknadsplats för dig som letar bostad i Göteborgsregionen. Läs mer om hur du söker bostad.

Lokaler för butik och restaurang

Inflyttning i de nya affärslokalerna sker i augusti 2018. Är du intresserad av lokal på Bergmansgatan 12 eller i någon av våra andra fastigheter i Mölndals innerstad.