Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Kvarteret Gråsejen i Mölndals innerstad

Ombyggnation av kvarteret Gråsejen

Mölndals innerstad genomgår just nu en modernisering. Fler butiker, nya bostäder och mötesplatser skapas, samtidigt som vi stärker den innerstad vi har idag.
Här skapar vi en levande och attraktiv innerstad för både Mölndalsbor och besökare, med stadsmässiga kvarter som inbjuder till boende och besök. Staden har utmärkta kommunikationer med tanke på att den ligger i nära anslutning till lederna E6, E20/Söderleden, Västtrafiks resecentrum samt västkustbanan och kust till kustbanan.

Den omfattande ombyggnationen av kvarteret Gråsejen som sträcker sig från Bergmansgatan 4-12 är ett led i visionen för Mölndals innerstad, genom om- och tillbyggnader förnyas och levandegörs Bergmansgatan för att skapa bostadshus och nya fräscha och moderna butiker i bottenplan.

Bergmansgatan 4-6

Start i september 2018. Här byggs 53 nya lägenheter och 4 lokaler med planerad inflyttning under vår/sommar 2020.

Bergmansgatan 8-10

Start i mars 2018. Här byggs 53 nya lägenheter och 4 lokaler med inflyttning 2019/2020.

Bergmansgatan 12

Bergsmansgatan 12 är nu färdigställt och här finns nu 14 lägenheter 4 nya lokaler. Inflyttning i lokalerna sker i augusti 2018.

Vill du veta mer om vad som händer under byggtiden?

molndalsinnerstad.se kan du läsa mer om vad som händer under själva byggtiden. Här har du möjlighet att följa både Mölndalsbostäders arbete och de andra bolagen som bygger i staden.

Så söker du hyresrätt 

Du hittar alla Mölndalsbostäders lediga lägenheter på Boplats, som är en marknadsplats för dig som letar bostad i Göteborgsregionen. Läs mer om hur du söker bostad.

Affärslokaler

Inflyttning i de nya affärslokalerna sker i augusti 2018. Är du intresserad av lokal på Bergmansgatan 12 eller i någon av våra andra fastigheter i Mölndals innerstad, läs mer här.