Skapa trivsel i ditt hem med Plusval

Plusval är Mölndalsbostäders tillvals- och underhållssystem som vi utvecklat tillsammans med Hyresgästföreningen med tanke på våra hyresgäster.

Plusval innebär möjligheter till fler val för att du ska trivas i ditt hem. Det är dina val och din kreativitet som gör ditt hem personligt. Vi ger dig inflytande över sådant som du vanligtvis inte kan påverka i en hyreslägenhet. Som hyresgäst hos oss betalar du bara för ditt eget underhåll* och du väljer själv om och när du vill renovera.

Vi vill att du som hyresgäst ska ha medinflytande över din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge din lägenhet den där extra känslan - känslan som gör lägenheten till ditt hem!

* För att öka valfriheten och göra systemet mer rättvist har underhållsdelen av hyran tagits bort, vilket innebar att hyran generellt blir lägre. I dagens penningvärde motsvarade sänkningen nästan 50 kr per kvadratmeter vilket innebär cirka 3500 kr per år lägre hyra för en normaltrea.

Hämta broschyrer och beställningslistor: