Val i plusvalsutbudet

Nytt kök med Modexa

Med hjälp av Plusval kan du förnya ditt kök efter dina önskemål. Med nya luckor, handtag och bänkskivor blir köket som nytt. Du väljer och vår leverantör Modexa tillverkar och monterar.

Modexa är en av Sveriges största leverantörer av köksförnyelse. Genom att återanvända de skåpstommar som du redan har är vårt koncept vänligt både för miljön och din plånbok. Dessutom spar vi din tid. Med hjälp av köksväljaren kan du se hur ditt kök växer fram beroende på dina val av material.

Installation av tvätt-och diskmaskin

Nu är det kostnadsfritt för dig som hyresgäst att få din disk- eller tvättmaskin in- eller urkopplad av Mölndalsbostäders personal. Detta gäller under förutsättningen att ditt kök eller badrum är utrustat med avsedd el- och vattenanslutning. Om vi behöver dra fram el och installera vattenanslutning är det en så kallad standardhöjande åtgärd för din lägenhet och medför en kostnad om 31 kr/månaden som läggs på din hyra. Mer information om standardhöjande åtgärder och om hur du beställer Plusval finner du i vår pris- och beställningslista. Logga in på Mina sidor och gå in på Felanmälan för att beställa installation.