Anpassade rutiner med anledning av Covid-19

Under coronapandemin har vi på Mölndalsbostäder vidtagit ett antal åtgärder för att minska risken för smittspridning, både för din och våra medarbetares skull. I takt med ökad smittspridning och nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten fortsätter vi endast med bokade besök till vårt kundcenter.

 

Fortsatt bokade besök till kundcenter

Vi kommer även fortsättningsvis endast ta emot bokade besök till kundcenter. Både på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och då vi märkt att det har varit uppskattat av våra kunder. Istället för att stå i kö och vänta på din tur bokar du ett besök på en tid som passar dig.

Det gör också att våra medarbetare i kundcenter kan fokusera på just dig och ditt ärende. För att boka ett besök kontaktar du kundcenter på kundcenter@molndalsbostader.se eller genom att ringa 031-720 84 00 mellan 8.00-16.00, lunchstängt 11.30-12.30. Eventuella felanmälningar gör du enklast på Mina sidor.

Vi kontaktar dig om du har ett ärende som registrerats under pandemin

Har du registrerat en serviceanmälan under pandemin kommer vi åtgärda det i tur och ordning baserat på när du anmälde ärendet. Vi kommer att kontakta dig som har ett väntande ärende för att se om du fortfarande har behov av hjälp. Vi ber om överseende med att det kan ta lite längre tid att åtgärda ditt ärende under rådande omständigheter.

När vi utför arbete hemma hos dig

Vi vill fortfarande att du är frisk när vi eller våra entreprenörer kommer hem till dig för att utföra ett arbete. Har du symtom vill vi att du kontaktar oss för att boka en ny tid. Vi vill också att vi hjälps åt att hålla avstånd till varandra i lägenheten. Var i ett annat rum när vi är på plats, eller ännu hellre - lämna lägenheten.

Vi kommer naturligtvis fortsätta vara noga med hygienen och vara friska när vi besöker dig.