Sprid julglädje med Julgåvan

22 november 2022

I år viktigare än någonsin

Julglädje är något som många har, och tar förgivet, men i år är det många som har det väldigt tufft. Därför känns det extra bra att vi återigen kan genomföra vårt fina och givande projekt tillsammans med Svenska kyrkan i Mölndal. Genom kyrkans nätverk kan vi nå många behövande familjer i vårt närområde. 

Nu kan du vara med och sprida julglädje till familjer i Mölndal genom att bidra till ”Julgåvan”. Ett samarbete mellan oss på Mölndalsbostäder och Svenska kyrkan. Din gåva behöver inte vara dyr. Särskilt efterfrågat är nyinköpta hygienprodukter, underkläder och strumpor. Vi tar gärna emot nya eller fint begagnade vantar, mössor, spel, leksaker och liknande. Tänk på att inte slå in gåvan.

Inlämning 28 november - 9 december. Antingen i entrén hos oss på Häradsgatan 1, vardagar 8.00-16.00 (lunchstängt 11.30-12.30) eller hos Fässbergs församlingshem, vardagar 9.00-16.00. Du kan även lämna din gåva till tjänstgörande präst i samband med gudstjänst. Gåvorna förmedlas till behövande familjer i Mölndal med omnejd och blir en fin julklapp för behövande medmänniskor där du varit med och bidragit.

Vi bjuder på Glögg och fika fredagen 9 december, 13.00-16.00, när du lämnar din gåva hos oss på Häradsgatan 1. Ge en julklapp till en behövande medmänniska.

Välkommen med din gåva och stort tack för att du är med och bidrar!

Med vänlig hälsning
Mölndalsbostäder