DACHSER ny etablering i Mölndal

03 juli 2019

Dachser Air & Sea Logistics har valt Mölndal som plats för att etablera sin verksamhet inom flyg- och sjöfrakt i Sverige.

De nya, ljusa kontorslokalerna i Mölndals innerstad ger direkt tillgång till nyöppnade Mölndal Galleria och butikerna i kvarteren omkring. Tillgång till bra restauranger och möjlighet att kunna ta sig med tåg, bil eller buss till arbetsplatsen ger valfrihet. 

Peter Olsson, ansvarig för lokaler på Mölndalsbostäder, " Vi önskar DACHSER varmt välkomna som hyresgäster hos Mölndalsbostäder. Viktiga frågor i våra samtal kring etableringen har varit det goda geografiska läget, tillgången till innerstadsutbudet samt möjligheten att skräddarsy lokalen efter Dachsers egna behov".

Mölndals innerstad omvandlas nu till en nutida innerstad med generös atmosfär och en stor bredd av möjligheter som vi tror ligger helt rätt för DACHSER.

En viktig aspekt för etableringen i regionen har varit kombinationen av goda sjöförbildelser och tillgång viktiga vägförbindelser från Sverige och Norge i både nord och sydlig riktning.

Anna Bergdahl, chef för verksamhetens luft- och sjöfrakt i Sverige, berättar: "En sammankoppling mellan luft- och sjöfart med våra transporter på land kommer att göra oss till en stark tjänsteleverantör i Skandinavien.”