Steinbrenner & Nyberg till Mölndals innerstad

10 oktober 2017

Mölndalsföretaget Steinbrenner & Nyberg har gjort sig kända i Göteborgsregionen för sina goda bakverk och soppluncher.  I februari/mars 2018 öppnar de ännu ett café, den här gången i Mölndals innerstad där de blir granne med stadsbiblioteket i nybyggda och fräscha lokaler.

Caféet kommer att ha ena delen öppen mot det nya stadsbiblioteket och dessutom kunna ha uteservering under sommarhalvåret ut mot Ulla Jacobssons plats.

Ulla Jacobssons plats, som nu är under uppbyggnad, kommer att bli en entréyta till stadsbiblioteket. Caféliv med uteservering, shopping och gradänger att sitta på, skapar tillsammans planerade och spontana ytor där Mölndalsborna kan träffas och umgås.

”Vi är mycket nöjda med att nu få Steinbrenner & Nyberg som hyresgäst till vårt kommande café vid mötesplatsen Ulla Jacobssons plats. Steinbrenner & Nyberg är en seriös och långsiktig hyresgäst som dessutom har en lokal anknytning till Mölndal där man bland annat redan har ett bageri.” säger Peter Olsson, lokaluthyrare på Mölndalsbostäder.

Högupplöst bild, Mölndals innerstad

Hämta högupplöst bild.