Sommarjobba med fastighetsskötsel

Inför sommaren 2024 anställer vi omkring 25 sommarjobbare till vår avdelning som arbetar med fastighetsskötsel.

Om uppdraget  

Vi söker dig som tycker om ett fritt, omväxlande arbete som till största delen är utomhus. Du kommer bland annat att arbeta med gräsklippning, skötsel av rabatter, häckar och buskar, renhållning, sophantering och trappstädning. Anställningarna varierar mellan 4 och 10 veckor. 

Om dig 

Vi vill att du har fyllt 18 år då arbetet startar eftersom du behöver kunna arbeta med motordrivna redskap. Det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta. Vi ser helst att sommarjobben löper i ett streck utan uppehåll för eventuell ledighet. Det är meriterande om du har körkort, tidigare har arbetat hos oss eller om du utbildar dig inom bostad, fastighet eller trädgård. 

Ansökan och kontaktperson 

Vi tar emot ansökningar fram till den 29 februari 2024 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi beräknar att vara klara med fördelningen av platserna i början av april 2024.  

Kontaktperson för tjänsten är Henrik Freed, Chef Förvaltning, som nås på telefon 031-720 84 05 eller mejl henrik.freed@molndalsbostader.se 

Du söker tjänsten på jobbet.se

Om Mölndalsbostäder 

Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 3 900 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ett 80-tal medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – ”Tillsammans utvecklar vi Mölndal och skapar den sköna känslan att komma hem". Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets skeden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare.  
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.