Vi söker en servicetekniker inriktning lås och nycklar

Mölndalsbostäder befinner sig i en spännande utveckling och vi strävar efter att bedriva en hållbar verksamhet och skapa ett hållbart, attraktivt boende för våra hyresgäster. Vi söker en erfaren och engagerad servicetekniker, särskilt inriktad på lås och nycklar, till vår servicegrupp. 

Har du erfarenhet av att arbeta med reparations- och underhållsarbeten med inriktning mot nycklar, lås, dörrar, portar och dörrautomatik? Är du dessutom en utåtriktad person som tycker om att möta kunder, lyssna till deras behov och göra deras miljö välfungerande. Då vill vi gärna att du läser vidare och söker den här tjänsten!  

Om uppdraget   

Som servicetekniker på Mölndalsbostäder arbetar du främst med att utföra reparationer och underhållsarbeten i lägenheter och allmänna utrymmen med arbetsorder från kund eller förvaltare som underlag. I rollen ingår även: 
 

 • Byte av låscylindrar i alla slags dörrar 
 • Att kunna hantera allt som har med entré-, lägenhets-, balkongdörrar och fönster att göra 
 • Att hantera nyckelskåp 
 • Att felsöka, beställa och ansvara för Mölndalsbostäders alla typer av portar och dörrautomatik 
 • Vara delaktig i projekt avseende lås- och nyckelhantering samt dörrar och portar 
 • Reparationer och byten av befintlig elutrustning 
 • Snickeriarbeten, till exempel byte av foder och lister 
 • Reparationer och byten av lås, beslag, dörrstängare mm 
 • Enklare kalkylering för att bedöma kostnader kring reparationer eller byten 
 • Kontering av fakturor 
 • Hantering av inköp i inköpssystem 


Tjänsten är på heltid (100%) tillsvidare med start enligt överenskommelse så snart som möjligt. 
Provanställning om sex månader tillämpas. Du rapporterar till chefen för servicegruppen och kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1 nära Mölndals innerstad.   
 

Om dig  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande ansvar och arbetsuppgifter sedan tidigare samt att du är händig och har ett tekniskt intresse. Du är van vid att arbeta självständigt och har en hög ansvarskänsla med förmåga att prioritera dina dagar.   

Tjänsten innebär många kontakter, både inom och utanför bolaget, varför du också är bra på att samarbeta med andra människor. Du är van att möta kund och har en mycket god känsla för kundkommunikation där du enkelt sätter dig in i kundens situation och håller vad som lovats. 

Arbetet kräver att du har kunskap inom lås- och nyckelhantering och dörrautomatik. Det är meriterande om du även har behörighet för el. För att kunna förflytta dig mellan olika uppdrag krävs det också att du har körkort, lägst B. Du har kunskaper i Microsoft 365 och är van att sköta din egen administration i såväl fastighetssystem som andra administrativa system. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Aptus.

 

Ansökan och kontaktperson  

Din ansökan vill vi ha senast den 18 april genom jobbet.se! 

Har du några frågor kontakta gärna Roger Gordon, chef för servicegruppen på 031-720 84 40,  
roger.gordon@molndalsbostader.se  

Göran Book Pettersson, facklig företrädare, 031-720 84 45,  
goran.book-pettersson@molndalsbostader.se 

 

________________________________________
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.