Vi söker en servicetekniker inriktning snickeri

Mölndalsbostäder befinner sig i en spännande utveckling och vi strävar efter att bedriva en hållbar verksamhet och skapa ett hållbart, attraktivt boende för våra hyresgäster. Vi söker nu en erfaren och engagerad servicetekniker, särskilt inriktad på snickeri, till vår servicegrupp.

Har du erfarenhet av att arbeta med reparations- och underhållssnickeri, renovering och golvarbeten? Är du dessutom en utåtriktad person som tycker om att möta kunder, lyssna till deras behov och göra deras miljö trevlig. Då vill vi gärna att du läser vidare och söker den här tjänsten!

Om uppdraget 

Som servicetekniker på Mölndalsbostäder arbetar du främst med att utföra reparationer och underhållsarbeten i lägenheter och allmänna utrymmen med arbetsorder från kund eller förvaltare som underlag. I rollen ingår även:

 • Snickeriarbeten, t ex byte av foder och lister
 • Justering av dörrar och fönster
 • Underarbete för golv
 • Reparationer och byten av lås, beslag, dörrstängare mm
 • Reparationer och byten av befintlig elutrustning
 • Laminering av innerdörrar
 • Att utföra enklare reparationer inom el och VVS
 • Plattsättning i torra och våta utrymmen
 • Enklare kalkylering för att bedöma kostnader kring reparationer eller byten
 • Kontering av fakturor
 • Hantering av inköp i inköpssystem


Tjänsten är på heltid (100%) tillsvidare med start enligt överenskommelse så snart som möjligt. Provanställning om sex månader tillämpas. Du rapporterar till chefen för servicegruppen och kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1 nära Mölndals innerstad. 

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande ansvar och arbetsuppgifter sedan tidigare samt att du är händig och har ett tekniskt intresse. Du är van vid att arbeta självständigt och har en hög ansvarskänsla med förmåga att prioritera dina dagar. 

Tjänsten innebär många kontakter, både inom och utanför bolaget, varför du också är bra på att samarbeta med andra människor. Du är van att möta kund och har en mycket god känsla för kundkommunikation där du enkelt sätter dig in i kundens situation och håller vad som lovats.

Arbetet kräver att du har våtrumsbehörighet och det är meriterande om du även har behörighet för el. För att kunna förflytta dig mellan olika uppdrag krävs det också att du har körkort, lägst B. Du har kunskaper i Microsoft 365 och är van att sköta din egen administration i såväl fastighetssystem som andra administrativa system. 

Ansökan och kontaktperson

Din ansökan vill vi ha senast den 18 april genom jobbet.se!

Har du några frågor kontakta gärna Roger Gordon, chef för servicegruppen på 031-720 84 40,
roger.gordon@molndalsbostader.se

Göran Book Pettersson, facklig företrädare, 031-720 84 45,
goran.book-pettersson@molndalsbostader.se

 

 ________________________________________
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.