Servicetekniker sökes maj till september

 

Vi söker två kunniga och engagerade Servicetekniker för perioden 1 maj till och med
30 september 2021.   

Om uppdraget   

Vi söker dig som tycker om att ge god service åt våra hyresgäster. Du kommer att utföra reparations- och underhållsarbeten i lägenheter och allmänna utrymmen utifrån beställningar, serviceuppdrag och underhållsplaner. 

Du kommer att arbeta med:  

- VVS-arbeten  

- Snickeriarbeten 

- Enklare elarbeten 

- Reparationsarbeten 

Om dig  

Du har kunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du är händig och har ett tekniskt intresse. Vi ser hellre att dina kunskaper inom området är breda än djupa. För arbete med vitvaror och tvätt-utrustning är B-auktorisation som lägst ett krav. Erfarenheter inom VVS och El är meriterande. Körkort lägst B krävs.  
 
En stor del av din arbetsdag kommer du att tillbringa hemma hos våra kunder, detta kräver hänsynstagande och att du tycker om att samverka med människor med olika bakgrund.  
 
Du är kundfokuserad med en hög servicekänsla och en god känsla för kundkommunikation. Du har lätt för att samarbeta med alla slags människor, du är noggrann och kvalitetsmedveten. 

Ansökan och kontaktperson  

Vi tar emot ansökningar fram till den 15 mars 2021 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Anställningen är på heltid under perioden 1 maj till 30 september och anställningsformen är allmän visstid.  

Här ansöker du om tjänsten.  

Kontaktperson för tjänsten är Roger Gordon, Chef Servicegruppen
031-720 84 40 eller roger.gordon@molndalsbostader.se

Facklig kontaktperson är Göran Book Pettersson 
031-720 84 45 eller goran.book-pettersson@molndalsbostader.se 

Om Mölndalsbostäder  

Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 3 700 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ett 80-tal medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till "En bättre värd i Mölndal" med hjälp av vår värdegrund, att vara modig, tydlig, delaktig och trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.   

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare.   
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.