Trygghetsboende i Bifrost

 

Mölndals första Trygghetsboende

Vårt Trygghetsboende är det första i sitt slag i Mölndal, vilket vi är mycket stolta över. Här bor du i ljusa och funktionella lägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen såsom vardagsrum och stort gemensamt kök, samt uteplats. Trygghetsboendet är fördelat på två byggnader, med en välkomnande entré och lounge som knyter ihop de båda huskropparna. I anslutning till bostäderna finns dessutom en boulebana och växthus med odlingsmöjligheter, samt en friskvårdslokal med bastu, relax-avdelning och gemensam takterass högst upp i ena byggnaden. Vårt trygghetsboende är ett tryggt och bekvämt boende för dig som är över 65 år och vill bo i lägenhet av hög standard och möjligheter till socialt umgänge.

Vanligt boende med tillgång till sociala ytor

Vårt trygghetsboende innebär en boendeform där du bor i vanlig lägenhet med möjlighet till hög tillgänglighet och boendekomfort, men där du även har tillgång till sociala ytor som möjliggör gemensamma aktiviteter och att umgås med vänner och grannar. Dessutom finns en reception som är bemannad med en värd eller värdinna under vissa tider, som till exempel kan bistå med organisering av gemensamma aktiviteter.
Om behov av stöd skulle uppstå i vardagen finns möjlighet till service, larm eller annan fysisk anpassning för att öka tillgängligheten för dig.

Naturskönt område

Trygghetsboendet i Bifrost ligger lugnt och naturskönt vid foten av Änggårdsbergen, med fina promenadstråk inpå knuten. Närmaste livsmedelsbutik ligger cirka 400 meter bort och till Mölndals innerstad är det två kilometer. Där finns ett fint utbud av butiker, restauranger, kaféer, bibliotek och kultur.


Parkering

Boendeparkering finns i nära anslutning till fastigheten och bra kommunikationer på nära håll.

För hushåll där minst en person fyllt 65 år

Boendet vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 65 år.
Vår målsättning med Trygghetsboendet är att ge våra hyresgäster möjlighet till ett bekymmersfritt boende med guldkant.

Är du intresserad av att flytta i i trygghetsboendet?

Håll utkik på Boplats under september/oktober 2017, då ett antal hyresrätter kommer att annonseras. Planerad inflyttning är under december 2017.


Bofakta om Trygghetsboende Bifrost

Här kan du hämta bofaktabroschyr om Trygghetsboende Bifrost samt bofaktablad över relaxavdelningen och gemensamhetslokal.