Tillval

Utöver de Plusval du kan göra som hyresgäst erbjuder vi även olika typer av tillval. Allt för att du som hyresgäst ska kunna skapa ditt drömboende.

Vad innebär tillval?

Ett tillval är vissa produkter eller installationer som höjer standarden på lägenhet. Till exempel en säkerhetsdörr, byte från torkskåp till torktumlare eller installation av tillhållarlås.

De tillval som finns i lägenheten ägs av Mölndalsbostäder. Det innebär att du inte kan ta med dem när du flyttar, eller ta bort dem under tiden du bor i lägenheten.

Vad kan jag välja som tillval?

Beroende på var du bor kan tillvalen variera. Det beror på vad som finns installerat i din bostad idag. I vårt tillvalssortiment kan du i de flesta fall välja

  • Termostatblandare
  • Tillhållarlås
  • Säkerhetsdörr
  • Installation av vatten och ström för tvättmaskin eller diskmaskin
  • Läggning av parkett (ej i kök)
  • Torktumlare (endast i de områden där torkskåp är standard)

Kan jag beställa tillval?

I vissa lägenheter är det inte möjligt att installera tillval. Det kan bero på att de inte passar eller att lägenhetens funktion försämras. Till exempel om vi måste ta bort lådor för att installera en diskmaskin. Eller att diskmaskinen helt enkelt inte får plats. Då är vi tvungna att säga nej till att installera ditt önskade tillval.

Du kan bara välja tillval om du bor i en lägenhet där tillvalet inte är standard från början. Du kan till exempel inte beställa en säkerhetsdörr om du redan bor i en lägenhet som är utrustad med säkerhetsdörr.

Kontakta oss gärna innan du beställer så hjälper vi dig med vad som går att beställa. Ibland kan vi även behöva komma ut och titta i din lägenhet för att se om det går att välja ett tillval.