Jobba hos oss

Genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling skapar vi en mångfaldskultur och trivsam atmosfär. Vår viktigaste styrka är alla våra medarbetares erfarenheter, kompetens och motivation att både utvecklas för att nå egna och företagets mål. Vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att kunna utvecklas i sina roller.

Lediga jobb

Har du ett genuint intresse för energieffektivisering, energilösningar och vill bidra till en hållbar och effektiv verksamhet? Ser du möjligheterna med ny energi- och automatiseringsteknik? Klappar hjärtat dessutom lite extra för allmännyttans uppdrag? Då har vi jobbet för dig.

Brinner du för att driva förändrings- och utvecklingsarbete med hjälp av digitala lösningar? Har du förmågan att snabbt förstå hur en verksamhet fungerar och sedan se möjligheter till förbättringar? Är du en fena på att få de förbättringarna att bli verklighet? Då har vi jobbet för dig.

Gillar du att ge god service och ha daglig kontakt med hyresgäster. Är du lika vass på att arbeta administrativt och digitalt som du är på att utföra reparationer i en lägenhet? Drivs du av att bidra till ett hållbart boende och att skapa den sköna känslan att komma hem? Klappar hjärtat dessutom lite extra för allmännyttans uppdrag? Då är du som klippt och skuren för jobbet som Bovärd hos oss.

Gillar du att ge god service och ha daglig kontakt med kunder. Är du lika vass på att arbeta administrativt och digitalt som du är på att utföra reparationer? Drivs du av att bidra till ett hållbart boende och att skapa den sköna känslan att komma hem? Klappar hjärtat dessutom lite extra för allmännyttans uppdrag? Då är du som klippt och skuren för jobbet som Bovärd i våra samhällsfastigheter.

Under våren 2023 kommer vi ta emot två praktikanter, en som studerar hållbarhet och en som läser till förvaltare. Vi har tyvärr inte någon möjlighet att ta emot fler.

Vad roligt att du är nyfiken på oss! Vi har i dagsläget ingen möjlighet att ta emot spontanansökningar men håll utkik efter de lediga jobb som vi publicerar. Välkommen med din ansökan.

Hur hanterar vi personuppgifter?

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter när du ansöker om ett jobb hos Mölndalsbostäder.