Tips för inloggning på Mina sidor

Här kan du få hjälp om du har problem med att logga in på Mina sidor.

Har vi din e-postadress?

För att du som hyresgäst ska kunna logga in på Mina sidor behöver du ha en giltig e-postadress inlagd i vår hyresgästprofil. Om du vet med dig att du inte har uppgett din e-postadress till oss eller att den är gammal, hör av dig till vårt kundcenter, så hjälper vi dig att uppdatera dina uppgifter.
Efter att e-postadressen är uppdaterad kan du använda dig av funktionen ”Glömt lösenord” för att få ett nytt lösenord skickat till din aktuella e-postadress.

Finns fler än en person på hyreskontraktet?

i dagsläget är det endast möjligt att logga in på Mina sidor med ett konto knutet till varje hyreskontrakt. Är ni fler som delar på hyreskontraktet, kontrollera med vår kundcenter att ni loggar in med uppgifter för den personen som står listad överst på hyreskontraktet. Kolla även att ni har uppgett en giltig e-postadress för det första namnet på hyreskontraktet.

Får du ingen e-post med nytt lösenord?

Om du begärt ett nytt lösenord via länken ”Glömt lösenord” ska det komma ett e-postmeddelande till dig. Om meddelandet inte dyker upp i din mejlbox kan det ha hamnat i skräpposten. Kontrollera det innan du tar kontakt med oss.

Uppdatera webbläsare

Om sidorna ser konstiga ut och du t ex inte kan se bildelement som borde ha varit där, kan du behöva uppdatera din webbläsare.
Här kan du hämta den senaste versionen av den webbläsare som du föredrar.

Glöm inte att du behöver tillåta pop-up fönster på din dator om du har tillgång till Aptus bokningssystem för tvättstuga.

Kan alla ha konto på Mina sidor?

Du kan inte ha konto på Mina sidor om du är:

  • andrahandshyresgäst
  • hyresgäst genom Mölndals stad
  • lokalhyresgäst