Ny hemsida lanserad

Publicerad 13 april 2023

I Påskveckan smyglanserade vi vår nya hemsida med syfte och mål att göra det enklare för dig som har frågor som rör ditt boende. Vi vill även tipsa, inspirera och bjuda på intressant innehåll. Både för dig som bor eller vill bo hos oss, men även för dig som är nyfiken på vad som händer mellan husen i Mölndal. Välkommen hit.

Det är mycket information som vår hemsida behöver innehålla för att ge dig som besökare svar på dina frågor. Vi vill även bjuda på tips, inspiration och intressanta artiklar. 

Våra fyra huvudmenyer och deras roll på hemsidan 

Här guidar vi dig för att se hur sidan är uppbyggd och vad som finns under varje meny. 

Vårt Mölndal

Vårt Mölndal vänder sig till alla som är nyfikna på hur vi och andra i vår närhet bidrar till Mölndals utveckling. Vi blandar detta med en dos inspiration till vad som händer i staden. Du kan även hitta senaste numret av vår kundtidning Min Värd här.

Sök ledigt

Är du nyfiken på vad vi har för lediga bostäder eller lokaler? Vill du veta hur du gör för att söka bostad hos oss. Kika in under Sök ledigt.

Bo hos oss

Bo hos oss innehåller intressanta artiklar och reportage, tips och idéer för dig som bor eller funderar på att bo hos oss. Här finns även inspiration om vårt Plusval och andra tjänster du som hyresgäst hos oss kan använda dig av. Du kan läsa om våra områden, se hur de ser ut och var de ligger. Vi presenterar även kommande projekt i form av nybyggen.

Kundservice

Under Kundservice guidar vi dig genom hela boendeprocessen från inflyttning till utflyttning och allt däremellan. Du hittar information om hur du betalar fakturor, om våra utemiljöer, hur du hanterar ett stopp i avloppet och vilka regler som gäller för dig och dina grannar med mera. Här visar vi aktuell driftinformation, hur du gör en fel- och serviceanmälan, våra telefontider och kontaktuppgifter. 

Tipsa oss

Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera vår hemsida med ny och fräsch information. Har du synpunkter är du välkommen att mejla oss på tycktill@molndalsbostader.se. Skriv "hemsida" i ämnesraden. Varmt välkommen att se dig omkring på vår nya sida.