Ansökan samarbetsavtal

Ansök om sponsring till din förening, organisation eller för en speciell aktivitet

Är du engagerad inom en förening som skapar meningsfull och aktiv fritid för andra? Drömmer du om en gårdsfest eller något annat roligt tillsammans med dina grannar i våra områden? Vi vill bidra genom att stötta er.

Du har nu möjlighet att söka bidrag till din organisation, förening eller till någon annan aktivitet som för människor tillsammans. Det kan vara inom idrott, kultur med mera. För att ansöka om sponsring krävs att verksamheten bedrivs inom Mölndals stad och följer våra riktlinjer. Tillsammans kan vi bidra till ökad gemenskap och ett bättre Mölndal.

  • Nästa ansökningsperiod är september-oktober 2023. Senaste ansökningsdag är 30 oktober 2023
  • Besked om beviljat bidrag kommer senast i mitten av december. Beslutet är slutgiltigt och kan inte överklagas.
  • Bidragens storlek kan variera mellan 2 000 kr max 7 500 kr beroende på antalet ansökningar under perioden. Bidraget kan vara en del av en större ansökt summa.

Fyll i nedan samarbetsavtal. Vi kontaktar dig så snart vår genomgång är klar, senast i mitten av december.

Beskriv vad ni planerar göra och vad ni vill uppnå. Beskriv också vilka möjligheter det finns för Mölndalsbostäder för exempelvis profilering eller annan motprestation.

 

Vi är måna om din integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du ska känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer om vi behandlar personuppgifter