Poppis med loppis i våra butikslokaler

Publicerad 27 november 2023

Lyckad Pop-up-loppis i innerstaden när vi testade nytt koncept i våra butikslokaler.

I samarbete med våra hyresgäster

I lördags testade vi nytt koncept i Mölndals innerstad genom att arrangera en pop-up-loppis. Vi har för tillfället två tomma butikslokaler på Bergmansgatan som i väntan på rätt verksamhet fick tjäna ett annat syfte. Erbjudandet om att sälja på loppisen gick ut till alla våra hyresgäster och vi fick tillämpa först till kvarn principen då intresset var mycket stort.

- Loppis ligger rätt i tiden och helt i linje med vårt långsiktiga hållbarhetsarbete. På köpet får vi den sociala aspekten med gemenskap mellan människor. Det leder även till en stolthet hos våra hyresgäster över att bo hos oss, säger Marie Noaksson, Marknadskoordinator. Marie är tillsammans med vår lokalförvaltare Anna Björkner initiativtagare till loppisen och de två som drivit projektet.

Den här typen av event är ett bra exempel på hur vi aktivt arbetar med vår vision om att tillsammans utveckla Mölndal och skapa den sköna känslan att komma hem,

Nöjda hyresgäster och besökare 

Många var positiva och välkomnade initiativet med konceptet. En viss konkursens fanns ju så klart med tanke på julmarknader runt om i trakterna tillsammans med butiker som körde Black week-kampanjer. Trots det var flera nöjda med sin försäljning och önskade fler tillfällen som det här. Vi fick även positiv feedback på upplägget i vår kommunikation kring projektet vilket känns som en extra bonus. 

-Vi är en stor samhällsaktör och fastighetsägare som agerar i samverkan med andra aktörer tillsammans med Mölndals stad för att skapa rörelse i innerstaden. I det arbetet är det lika självklart att enskilt engagera och aktivera våra hyresgäster för att bibehålla ett livfullt centrum. Den här typen av event är ett bra exempel på hur vi aktivt arbetar med vår vision om att tillsammans utveckla Mölndal och skapa den sköna känslan att komma hem, säger Anna Björkner, Lokaluthyrare.

Se vilka lokaler som är lediga just nu och kontakta oss om du letar efter ett attraktivt läge mitt i Mölndals innerstad för dig och din verksamhet.