Bergmansgatan 10A

Fakta om lokal

Område:
Typ:
Butikslokal
Yta/kvm:
109 m2
Plan:
Entréplan

Datum

Tillgänglig från och med:
2023-11-01
Intresseanmälan

Ljus och fräsch butikslokal mitt på Bergmansgatan 10 A mellan torget och Medborgarstigen. Längst med Bergmansgatan hittar du flera restauranger, butiker och annan service. Lokalen lämpar sig för butik eller annan verksamhet i gatuplan.  Lokalen består aven stor butiksdel med tre stora skyltfönster samt en pausyta för personal. Lokalen är inte anpassad för café/restaurang.   

Samverkan bakom livfull innerstad

I innerstaden finns en samverkan mellan fastighetsägare, företagare, Mölndal Galleria och Mölndals stad. Samverkansgruppen arbetar med att aktivera och göra Mölndals innerstad till ett attraktivt besöksmål. Vi samarbetar bland annat kring skyltning, belysning, högtider och aktiviteter. 

Exempel på aktiviteter i samverkan är Eco- och Trädgårdsdag, Megaloppis, Äggjakt, fest på torget, familjeaktiviteter och Antikrundan. Aktiviteterna kan variera från år till år och samtliga verksamheter har möjlighet att påverka och komma med förslag via sin representant.

Som lokalhyresgäst hos oss blir du automatisk medlem i företagarföreningen genom ditt hyresavtal. Du betalar en årlig medlemsavgift och en serviceavgift (månadsbetalning) baserad på lokalens storlek och läge i innerstaden. Som medlem kan du delta och påverka aktiviteterna som samverkansgruppen planerar. Du får vara med och utveckla Mölndals innerstad och göra det till en attraktiv plats att besöka och driva verksamhet i. Medlemmar erbjuds även annonsering på den gemensamma hemsidan molndalsinnerstad.se och Instagramkontot. 

Hitta hit