Bergmansgatan 17

Fakta om lokal

Område:
Typ:
Kontorslokal
Yta/kvm:
407 m2
Plan:
2

Datum

Tillgänglig från och med:
2024-10-01
Intresseanmälan

Nu finns chansen att hyra en kontorslokal med extra allt mitt i Mölndals innerstad. Ljus och modern med tillgång till egen terrass erbjuder lokalen kontorsplatser för cirka trettio personer. En större öppen yta passande för kontorslandskap, några mindre kontor och samtalsrum disponerade på 407 kvm. Ett stort modernt öppet kök med härligt ljusinsläpp. Lokalen har fem mötesrum i varierande storlekar med plats för 4-10 personer. Till lokalen hör en stor terrass på cirka 72 kvm i västerläge. Självklar är lokalen även tillgänglighetsanpassad. Parkering finns att köpa i parkeringshuset bredvid fastigheten. Lokalen är ledig från 2024-10-01 med möjlighet att tillträda tidigare enligt överenskommelse.

Samverkan bakom livfull innerstad

I innerstaden finns en samverkan mellan fastighetsägare, företagare, Mölndal Galleria och Mölndals stad. Samverkansgruppen arbetar med att aktivera och göra Mölndals innerstad till ett attraktivt besöksmål. Vi samarbetar bland annat kring skyltning, belysning, högtider och aktiviteter. 

Exempel på aktiviteter i samverkan är Eco- och Trädgårdsdag, Megaloppis, Äggjakt, fest på torget, familjeaktiviteter och Antikrundan. Aktiviteterna kan variera från år till år och samtliga verksamheter har möjlighet att påverka och komma med förslag via sin representant.

Som lokalhyresgäst hos oss blir du automatisk medlem i företagarföreningen genom ditt hyresavtal. Du betalar en årlig medlemsavgift och en serviceavgift (månadsbetalning) baserad på lokalens storlek och läge i innerstaden. Som medlem kan du delta och påverka aktiviteterna som samverkansgruppen planerar. Du får vara med och utveckla Mölndals innerstad och göra det till en attraktiv plats att besöka och driva verksamhet i. Medlemmar erbjuds även annonsering på den gemensamma hemsidan molndalsinnerstad.se och Instagramkontot. 

 

Ritning för Bergmansgatan 17

Hitta hit