Bergmansgatan 6A

Fakta om lokal

Område:
Typ:
Butikslokal
Yta/kvm:
120 m2
Plan:
Entréplan

Datum

Tillgänglig från och med:
2023-01-20
Intresseanmälan

Med bästa läget i Mölndals innerstad erbjuder vi en ljus och fräsch butikslokal på 120 kvm med tillträde omgående. Tre stora skyltfönster möter gatan och torget utanför.

Lokalen lämpar sig för butik, men även andra verksamheter kan passa som till exempel Showroom för din e-handel, yogastudio, eller co-working verksamhet.

Med tanke på lokalens storlek finns möjlighet att kollektivt driva flera små verksamheter på samma yta men med gemensam entré. Lokalen är inte anpassad för restaurang eller café.

Samverkan bakom livfull innerstad

I innerstaden finns en samverkan mellan fastighetsägare, företagare, Mölndal Galleria och Mölndals stad. Samverkansgruppen arbetar med att aktivera och göra Mölndals innerstad till ett attraktivt besöksmål. Vi samarbetar bland annat kring skyltning, belysning, högtider och aktiviteter. 

Exempel på aktiviteter i samverkan är Eco- och Trädgårdsdag, Megaloppis, Äggjakt, fest på torget, familjeaktiviteter och Antikrundan. Aktiviteterna kan variera från år till år och samtliga verksamheter har möjlighet att påverka och komma med förslag via sin representant.

Som lokalhyresgäst hos oss blir du automatisk medlem i företagarföreningen genom ditt hyresavtal. Du betalar en årlig medlemsavgift och en serviceavgift (månadsbetalning) baserad på lokalens storlek och läge i innerstaden. Som medlem kan du delta och påverka aktiviteterna som samverkansgruppen planerar. Du får vara med och utveckla Mölndals innerstad och göra det till en attraktiv plats att besöka och driva verksamhet i. Medlemmar erbjuds även annonsering på den gemensamma hemsidan molndalsinnerstad.se och Instagramkontot. 

Hitta hit