Utflyttning

Utflyttningsdagen är den första dagen i månaden. Boka tid innan klockan 12.00 i vårt kundcenter för överlämning av dina nycklar på Häradsgatan 1. Skulle den första dagen i månaden infinna sig på en lördag, söndag eller helgdag, är det nästkommande vardag som gäller.

Nycklar

Oavsett när utflyttning sker, ska samtliga nycklar alltid lämnas till vårt kundcenter. Lämnas inte alla nycklar, eller om det saknas originalnycklar, behöver låset bytas och kostnaden får du som flyttar ut stå för. Att byta låscylinder kan vara en kostsam sak, så se gärna över dina nycklar inför utflyttningen.

Tidigare tillträde

Om du som ska flytta ut och den som flyttar in kommit överens om inflyttning vid en tidigare tidpunkt än vad som står i ditt kontrakt, rekommenderar vi att ni har en skriftlig överenskommelse. Tänk på att den som har kontraktet är ansvarig för lägenheten och ska ha en aktiv hemförsäkring på den aktuella adressen. Glöm inte att boka tid hos kundcenter för att göra nyckelbytet där, så att rätt person har kvitterat ut nycklarna. Använd vårt avtal för tidigare inflytt 

Adressändring

Kom ihåg att göra adressändring till din nya adress. Det gör du enklast genom att kontakta Skatteverket. Fastighetsbeteckning och lantmäterinumret som du ska ange i din flyttanmälan hittar du i ditt nya kontrakt, är rutan för lantmäterinummer tom anger du endast din adress.

Parkeringsplats, förråd och garage

Vid uppsägning av din lägenhet sägs parkeringsplats, förråd och garage eller liknande utrymmen som du hyr automatiskt upp samma dag som du ska lämna din lägenhet.