Kållered

Kållered bjuder på vacker natur, badsjö, skatepark och Kållereds köpstad med bland annat IKEA. Simhall och bibliotek ligger i området. Det finns goda kommunikationer och du tar dig snabbt och enkelt till bland annat Göteborg eller Kungsbacka. Kållered Centrum befinner sig just nu i en spännande utveckling då nya bostäder och butik- och restauranglokaler tar form.

Hedbäcksvägen, Labackavägen

Tvåvåningshusen med radhuskänsla ligger lugnt och avskilt i västra delen av Kållered. Kvartersgården bidrar till trivsel och sammanhållning. Varmvatten samt uppvärmning av bostaden bekostas av hyresgästen själv via eget elabonnemang. Det är nära till Kållereds köpstad med bland annat Ikea och till allmänna kommunikationer.
Byggår:
1989
Antal lgh:
109
Hiss:
Nej
R o k:
1-5
Yta:
43-108 kvm

Heljereds Byväg

Här i södra delen av Kållered bor du lugnt och skönt, granne med skogen och Sandsjöbacka naturreservat. Tvåvåningshusen har radhuskänsla. Varmvatten samt uppvärmning av bostaden bekostas av hyresgästen själv via eget fjärrvärmeabonnemang. Det är nära till Kållereds köpstad med bland annat Ikea. Det är också nära till allmänna kommunikationer.
Byggår:
2006
Antal lgh:
52
Hiss:
Nej
R o k:
1-3, 5
Yta:
32-120 kvm