Västra Bosgården

Västra Bosgården ligger nordväst om Mölndals innerstad i en lugn miljö. Här bor du med promenadavstånd till Safjällets naturområde och Mölndals sjukhus. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad med stort utbud av shopping, restauranger och service. Där ligger även kollektivtrafiknavet Knutpunkt Mölndalsbro med täta förbindelser till hela regionen.

Torallagatan, Piltegatan

I detta lugna område erbjuder vi lägenheter i två hopbyggda hus som formar ett L och två fristående hus. Husens placering skapar två innegårdar med gräsmattor, växtlighet och lekplats. Alla husen rymmer tre våningar. Här bor man med närhet till naturområden och med goda kommunikationer.
Byggår:
1960
Antal lgh:
111
Hiss:
Nej
R o k:
1-3
Yta:
34-76 kvm

Piltegatan 4–6

I ett lugnt område erbjuder vi boende i två sammanbyggda tegelhus placerade framför en mindre park. Det ena huset är byggt i fem våningar och det andra i fyra. Båda husen har hiss. Här finns även 14 gruppbostäder. Området ligger med närhet till naturen och med goda bussförbindelser.
Byggår:
1992
Antal lgh:
26
Hiss:
Ja
R o k:
2-3
Yta:
59-83 kvm

Pomonagatan, Häradsgatan

På Pomonagatan/Häradsgatan har vi två huslängor med tre till fem uppgångar i varje, samt fyra punkthus. Huslängorna har tre till fyra våningar plus vind. Punkthusen har fyra våningar och ligger i ett lugnt område inringat med gräsmattor eller buskage. Här har du promenadavstånd till Mölndals innerstad och Mölndals sjukhus.
Byggår:
1959
Antal lgh:
159
Hiss:
Ja
R o k:
1-5
Yta:
25-124 kvm

Smörräntegatan 1, 3, 5.

I detta lugna område som andas villakvarter med sina omgivningar och med staden runt hörnet har vi tre fyravåningshus från 2010. Varje hus har en rymlig hiss som går ända ner till garaget i källaren.
Byggår:
2010
Antal lgh:
33
Hiss:
Ja
R o k:
2-4
Yta:
58-112 kvm

Smörräntegatan, Lekskolegatan

I detta lugna område som andas villakvarter med sina omgivningar och med staden runt hörnet har vi sex hus i två eller tre våningar. Tre av husen har loftgångar.
Byggår:
1984
Antal lgh:
67
Hiss:
Ja
R o k:
1-4
Yta:
25-112 kvm