Eklanda

Eklanda ligger väster om Mölndals innerstad, nära naturreservatet Änggårdsbergen med fina promenadstråk till Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg.

Eklanda Gård

Eklanda Gård ligger i den södra delen av Eklanda. Husen är i två våningar och alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Mellan husen ringlar lummiga gränder som bidrar till områdets trevliga karaktär och känslan av att bo i en traditionell svensk trädgårdsstad. I området finns goda allmänna kommunikationer, med närhet till Mölndals innerstad. Här bor du ett stenkast från naturreservatet Änggårdsbergen, men också Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg.
Byggår:
2001
Antal lgh:
81
Hiss:
Nej
R o k:
2-3
Yta:
55-97 kvm

Eklanda Hage

Eklanda Hage ligger i den nordvästra delen av Eklanda. Här finns huvudsakligen tvåvåningshus, men ett av husen har fyra våningar. Varje husgrupp har en egen gård med berså, träd, buskar och blomsterrabatter, vilket bidrar till känslan av att bo i en traditionell svensk trädgårdsstad. I området finns goda allmänna kommunikationer. Eklanda ligger nära naturreservatet Änggårdsbergen med fina promenadstråk till Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg.
Byggår:
1993
Antal lgh:
96
Hiss:
Ja, nr 4
R o k:
2-4
Yta:
72-114 kvm

Eklanda Skog

Eklanda Skog ligger i den norra delen av Eklanda och består av två punkthus med fem och sex våningar, samt åtta tvåvåningshus. Området är mysigt och lummigt och har karaktären av en traditionell svensk trädgårdsstad. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad med täta förbindelser till hela regionen. Eklanda ligger nära naturreservatet Änggårdsbergen med fina promenadstråk till Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg.
Byggår:
1998
Antal lgh:
66
Hiss:
Ja, nr 20, 22
R o k:
2-4
Yta:
56-115 kvm

Östra Eklanda Höjd 60

Östra Eklanda Höjd består av tvåvåningshus som ligger i den östra delen av Eklanda. I markplan finns ett gruppboende med fem lägenheter. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad, med dess utbud av shopping, restauranger och service. Eklanda ligger väster om Mölndals stadskärna, nära naturreservatet Änggårdsbergen med fina promenadstråk till Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg.
Byggår:
2009
Antal lgh:
5
Hiss:
Ja
R o k:
3-4
Yta:
68-86 kvm