Lediga butikslokaler Bergmansgatan

Med ett centralt läge mitt i Mölndals innerstad erbjuder vi lokaler för olika typer av verksamheter. Strategiskt placerade i ett levande centrum och med närhet till kollektivtrafiksnavet Mölndalsbro finns många möjligheter för dig och ditt företag. Längs med gatan finns idag frisörer, bilskola, tatuerare, låssmed, skrädderi, blomsterbutik, inredningsbutik, restauranger och en massör. Gallerians parkeringshus erbjuder två timmar gratis parkering för besökare. På Tempelgatan finns en timmes gratis parkering. 

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig Ritning
Butikslokal Bergmansgatan 6A BV 120 Nu      6A
Butikslokal Bergmansgatan 10A BV 109 2023-11-01 10A
Butikslokal Bergmansgatan 16A BV 112 Nu 16A
Butikslokal Bergmansgatan 16C BV 60,5 2023-12-01 16C

Bergmansgatan 6A Ljus och fräsch butikslokal på 120 kvm med tillträde omgående. Bästa läget mitt på torget. Med tre stora skyltfönster möter lokalen gatan och torget utanför. Lokalen lämpar sig för butik, men även andra verksamheter kan passa som till exempel Showroom för din e-handel. Med tanke på lokalens storlek finns möjligheter att kollektivt driva fler små verksamheter på samma yta men med gemensam entré. Lokalen är inte anpassad för restaurang eller café.

Bergmansgatan 10A Ljus och fräsch butikslokal mitt på Bergmansgatan 10 A mellan torget och medborgarstigen. Längst med Bergmansgatan hittar du flera restauranger, butiker och annan service. Lokalen lämpar sig för butik eller annan verksamhet som lämpar sig i gatuplan.  Lokalen består aven stor butiksdel med  3 stora skyltfönster samt en paus yta för personal. Lokalen är inte anpassad för café/restaurang.   

Bergmansgatan 16A Mysig lokal belägen på hörnet av Bergmansgatan 16. Lokalen har fönster från 2 väderstreck (norr och söder) vilket ger möjligheter till ljusinsläpp från båda håll. Lokalen erbjuder 4 stora skyltfönster längst med Bergmansgatan. Lokalens läge öppnar upp för en enklare uteservering eller exponering av varor längst med Bergmansgatan (tillstånd söks hos Mölndals Stad). Lokalen lämpar sig för butik eller enklare caféverksamhet som den ser ut idag och har möjligheter till enklare anpassningar dock inte restaurang.    

Bergmansgatan 16C Butikslokal på 60,5 kvm. Ledig från 2023-12-01 men med möjlighet att flytta in redan i januari 2023. Lokalen består idag av en butiksdel med tillhörande hall och pentry/personaldel. Gatuplan med två stora skyltfönster. Det finns möjlighet att anpassa lokalen till en större butiksyta om väggen mellan hallen och butiken tas ner.

Lediga lokaler

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig                                       Ritning
Förskola/övrigt Eklanda Torg BV 175 2023-01-01                              Eklanda

Lokalen ligger vid Eklanda Torg 2 mitt i bostadsområdet Ekland Gård. Ljus och trygg lokaler i bottenplan med utsikt mot lekplats och grönska. I anslutning till lokalen finns en avgiftsbelagd parkering med gratis parkering en timme. Enkelt att parkera för att hämta och lämna.     

Idag bedrivs förskola i lokalen men möjligheter finns att förändra den för andra behov.

Lediga hobbylokaler

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig
         
         

Våra mindre lokaler för hobbyverksamheter är passande för enmansarbete. Lokalerna har tillgång till pentry och delad toalett i korridor. Lokalerna är inte lämpliga som verkstad.


Vill du veta mer om våra lokaler?

Kontakt

Anna Björkner
LOKALFÖRVALTARE 

031-720 84 25
anna.bjorkner@molndalsbostader.se

Anna Björkner

Anna Björkner

Lokalförvaltare

031-720 84 25 anna.bjorkner@molndalsbostader.se