Hyresgästtidningen Min värd

Min värd, sista numret som tidning 

Nu har vi gjort sista numret av Min värd som pappersmagasin men vi lägger inte ner utan tänker om och utvecklar. Tidningsmagasinet Min värd kommer i fortsättningen att göras som till digitala nyhetsbrev. I våra nöjd kund undersökningar syns det tydligt att våra kunder önskar mer lokal information, samt att de vill ha sin information digitalt. 

Vi vet inte exakt när vi kommer lansera våra nya nyhetsbrev, men målet är under våren. Nyhetsbrevet kommer vara en blandning mellan det man uppskattar med Min Värd idag, men också en stor del områdesspecifik information. Till exempel planerade arbeten i våra områden, lokala reportage eller information om att vi tar upp flisen till våren. 

 

Tipsa oss

Vi är inte bara ett bostadsbolag utan även en samhällsbyggare, en viktig del av Mölndal som påverkar och utvecklar stadsmiljön. Vi vill att du som hyresgäst ska känna att vi utvecklar ett attraktivt, tryggt och hållbart boende. Vi vill även få dig som hyresgäst att känna dig som en del av en gemenskap och få dig att agera, tycka och tänka till om ditt boende och din närmiljö. 

Har du idéer om vad som kan bli ett intressant innehåll eller reportage i vårt nyhetsbrev? Välkommen att ta kontakt med Marie Noaksson 031-720 84 35 eller marie.noaksson@molndalsbostader.se 

Min värd<span class=

Läs min Min värd

Läs senaste numret här.

Här finns de senaste numren av Min värd samlade